AKTUELLT


- Senaste nytt om mig och mina böcker!

Litteraturfestival för unga Kulturhuset Stockholm

Panel: dystopier - möjliga och omöjliga världar

Jag gästar festivalen och pratar tillsammans med andra ungdomsboksförfattare om hur framtiden gestaltas i litteratur för unga.

Plats: Kulturhuset, Lava, i Stockholm.

Tid: 2 september kl 16

Se program på Kulturhusets hemsida för fler programpunkter! 

Andra och avslutande delen i Silverringarna släpps i oktober 2022!

Två parallella städer – en utan magi och en med för mycket magi.

I Lux Malmö lever magin sitt eget liv och drar till sig osynliga väsen. I Dimos magilösa Malmö håller staden på att gå under av miljökatastrofer och kriminalitet. Det finns de som tror att städerna bara kan räddas genom att magin får flöda fritt mellan dem, som den en gång i tiden gjorde. Men för att uppnå det måste alla portaler mellan städerna öppnas.

 

I sin jakt på sanningen om vad som hände när Lux farmor dog och för att finna svaret på hur de kan öppna portalerna reser Lux och Dimo till hans Malmö. Samtidigt söker Lux sanningen om sin egen magi – är hon den utvalda? Och vad spelar silverringarna egentligen för roll?

 

Den femte ringen är den andra och avslutande delen i Silverringarna, en berättelse om vänner och fiender, svek, kärlek och magi.

Artikel i Sydsvenskan!

Jag träffade journalisten Shora Esmailian som sedan skrev en fin artikel i Sydsvenska dagbladet om mitt magiska Malmö i Den andra staden.

Gäst i Babbelpodden

Jag gästar barn- och ungdomsbokpodden Babbelpodden och pratar med Emma och Charlotte om magisk verklighet utifrån min nya bok Den andra staden - en urban fantasy där vi befinner oss i ett magiskt Malmö.

Swecon i Stockholm

Den 19-21 november är det äntligen Swecon i Stockholm! Konventet för dig som älskar fantastik och vill lyssna på författare som skriver fantasy, science fiction och skräck. Jag modererar två paneler och deltar i en panel.

Gäst hos podden Storysyndromet

Jag gästar Storysyndromet – podden för dig som älskar berättelser med författarna Kristina Hård och Henrik Pettersson. Vi pratar om statyer och hur de kan användas om man öppnar dörren till det magiska, något jag gör i nya boken Den andra staden.

Den andra staden – april 2022 släpps min nya bok för unga vuxna!

En stad – två parallella världar. I Lux Malmö lever magin sitt eget liv och drar till sig osynliga väsen. I Dimos Malmö – det försvunna Malmö utan magi – håller miljökatastrofer och kriminalitet på att förstöra staden.


När Lux farmor mördas sätter det igång hennes jakt på sanningen och de mytomspunna portalerna. Samtidigt reser Dimo genom portalen i hopp om att hämta magi för att rädda sin stad.


Lux och Dimo möts utan att veta hur sammanlänkade deras öden kommer att bli. Men med fiender på båda sidorna kan de inte lita på någon. Kanske inte ens på varandra.


Den andra staden är en berättelse om gott och ont, magi och kärlek och är den första delen i serien Silverringarna.