författarbesök

min skrivbakgrund

Mitt intresse för litteratur, fantastik och skrivprocessen är stort och jag har gått både skrivarutbildningar riktade mot fantasy och science fiction och litteraturkurser på högskolenivå. 


Min trilogi Drakberidaren, utgiven hos Rabén & Sjögren, riktar sig främst till 9-12 år, men passar även äldre läsare. Just nu är jag aktuell med serien Silverringarna, en urban fantasy för unga som utspelar sig i Malmö. 

vad jag gör under författarbesöken

Jag kombinerar gärna skrivövningar i kreativt skrivande med att pratar om mina böcker och om hur det är att vara författare. 


Jag är utbildad skrivpedagog och kan ta uppdrag för både barn och vuxna.


Jag kan genomföra författarbesöken både digitalt och fysiskt.


För skapande skola - klicka här för video!


Senaste besöken

Husiebiblioteket, Malmö

Växjö bibliotek

Hörby kommun, 6 skolor, åk 6

manuscoachning

Min kompetens 

Jag är utbildad skrivpedagog (ett års heltidsstudier på Skurups folkhögskola 2021/2022) och har läst kurser i litteraturvetenskap.

Manuscoachar och ger textrespons kontinuerligt åt både etablerade och aspirerande författare.

Handleder studenter på Författarskolan, Lunds universitet, i skrivprocessen och har textsamtal.

vad jag gör som manuscoach

Har du ett skrivprojekt där du känner att du behöver proffessionell hjälp för att ta dig vidare? Jag kan handleda dig både i din skrivprocess och ge textrespons. Som etablerad författare har jag också erfarenhet av förlagsbranschen och kan ge tips om du strävar efter att bli utgiven.

Som manuscoach kan jag ge muntlig eller skriftlig respons på text, hjälpa till att få struktur på skrivprocessen och ge stöd i att komma vidare i skrivandet. Kontakta mig så kan jag skräddarsy upplägg efter önskemål. 

vill du boka mig för ett författarbesök?